av fwdjuvik | 16. mars, 2010  

Dårleg kopi av FrP sin asylpolitikk

I dag så kunne vi lese at 10 år gamle Simon og faren hans, frå Eritrea, atter ein gong har fått avslag på asylsøknaden sin. Reaksjonane let ikkje vente på seg, og folk i Florø forsvarer Simon sin rett til å være i landet, utifrå barnekonvensjonens formuleringar om at barnets beste skal vege tungt i slike saker.

Det er forståeleg at folk reagerer på eit system som heilt klart ikkje er humant. Dagens regjering fører ein asyl og invandringspolitikk som er heilt på grensa til “menneskeplageri”. Men når leiar av støttegruppa for Simon, Kåre Leif Hollevik, går ut i media og seier at det er FrP som dreg i trådane i asylpolitikken, og det er grunnen til at Simon vert sendt ut, då er ein langt ute på viddene.

Politikarar skal ikkje blande seg bort i enkeltvedtak som vert gjort av embetsverket. Politikarar si rolle er å sikre at vi har eit rettferdig regelverk som virkar etter intesjonane som dei folkevalgte føresett. Og når det gjeld regelverket har FrP sterke meiningar.

Det er fleire som hevdar at norsk asylpolitikk har vorte strengare på grunn av påtrykk frå FrP, og det kan meget godt hende. Men hvis regjeringa har hatt eit ynskje om å kopiere FrP sin asylpolitikk så har dei brukt ei svært dårleg kopimaskin. Framstegspartiet er for ein streng, rettferdig og human asylpolitikk. Dagens regjering har ein ikkje veldig streng politikk, langt frå rettferdig politikk, og det finnst ingenting humant med asylpolitikken deira.

Det viktigaste i FrP sin asylpolitikk er at folk som kjem hit skal få ei rettferdig og rask behandling av sin søknad, allereie før dei vert integrert i det norske samfunnet. Det er ikkje humant å først integrere personar i Norge i fleire år, for så å gje dei avslag og sende dei ut igjen.

Det er mange ting som er galt med dagens system, men FrP er faktisk det einaste partiet som forsøker å gjere noko med det. Og då vil vi ha oss frabedt at “aksjonistar” gjer oss skylda for det soialistane gjer i regjering.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

スターの足に対応していない愛は赤いハイヒールですTory Burch 靴。リトルブラックドレスのような赤底の靴があるためCHANEL 靴、すべての女性の夢となり、アイテムを持っている必要があります。当事者かどうかを買い物に行くトリーバーチ シューズ。あなたは現場に赤底の靴を見ることができますトリーバーチ 靴。ハイヒールを身に着けている女性が、セクシーになる方法は関係ありません。
トリーバーチ財布,トリーバーチバッグ,トリーバーチ ヒール シューズ,UGG 店舗,UGG クラシックミニ,UGG JIMMY CHOO ブーツ

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00